Som kock så får man lära sig laga massor av olika maträtter från olika länder. Allt från Sushi, pizza, pasta och olika sallader. Som kock brukar det vara roligt att jobba på en fin restaurang för att verkligen laga till den godaste maten någonsin. Det bästa är när gästerna väl ska smaka på maten man har lagat under en lång dag. Man väntar med spänning på vad alla ska tycka om maten.

Vad man måste tänka på är att aldrig salta maten för mycket för du kan aldrig eliminera saltet vad du än gör. Du kan om du vill salta maten extra om det fattas salt men att eliminera är verkligen omöjligt enligt erfarenhet. Det har väl hänt att maten har fått i sig för mycket salt när man har ätit borta och då är man artig nog och inte talar om det. Sedan kanske man vill verkligen vara ärlig och tala om det som det är så att folk inte tror att det annars är fel på smaken.

 

Det bästa är nog att bjuda hem folk som man verkligen vill imponera på och laga olika sorters mat. Då ska man också ha en grill och swimmingpool så att folk kan bada också. Du hittar allt om pooler hos Poolgiganten om du är intresserad av att ha en pool när du väl bjuder in på skoj.

Du kan då också ha ett tema för kvällen, till exempel vinprovning och plocka fram olika viner som folk ska få prova. Du kan även plocka fram olika vita vinster och glöm inte rosévinerna som också är mycket populära. En sak folk glömmer är att dessertvin är också väldigt gott speciellt de med karamellsmak. Det finns familjer i Sverige som driver hotell och dessutom har egna viner. De har också en speciell dessertvin som är supergod. Kan ej nämna namnet på familjen eller hotellet för då har man gjort reklam för dem. Det är inte fel i sig att göra reklam för något man tycker om.

Du kan ju själv tänka dig hur underbart det hade varit att både laga mat och ha vinprovning runt en pool under en mycket varm sommardag. Om ni inte minns fel så hade vi en värmebölja förra sommaren som hette duga. Därför planera noga och börja bygga er pool redan nu så att ni inte blir för varma sommaren som kommer nu. Vi vet hur varmt det var och i år ska vi verkligen planera bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *