Afternoon tea med Orange cookies svart teAfternoon tea med Orange cookies svart te

Nu ska jag berätta om en god kopp te som heter Orange cookies svart te från Kina.

Detta goda svarte te från Kina innehåller bl.a riktiga äppelbitar som är torkade så klart. Ni vet ju vad doktorn brukar säga om äpplen. Ett äpple om dagen håller doktorn borta från magen. Vill du också öka ämnesomsättningen så passar detta te då den även innehåller rosépeppar som ökar ämnesomsättningen precis som alla andra peppar brukar göra. Även kanel har samma egenskaper som rosépeppar har.

Afternoon tea med Orange cookies svart te
Afternoon tea med Orange cookies svart te

Kanel och socker testet för vår omsättning

Man kan göra test med kanel och socker för att se hur detta påverkar vår ämnesomsättning. Du tar då två glas med vatten och is. I den ena lägger du in socker och i den andra lägger du i kanel (pulverform) Då kommer du att se det glas där sockret finns så smälter isen mycket senare. I det glas där pulveriserad kanel finns så smälter isen omgående. Detta är också vad som händer med våra fettceller beroende på om vi häller i oss kanel eller socker.

Både koriander och kardemumma har samma effekt för din ämnesomsättning. Båda är också bra för högt blodtryck, inflammationshämmande och antioxidant.

Nejlika är bra mot överskott av magsyra som brukar drabba folk som har magsår. Här kan man få en mycket lugnare mage. Innehåller tanniner som även brukar finns i fina röda viner. Mycket bra för hälsan, men har du migrän så ska du nog undvika det då de utvidgar blodkärlen.

Apelsinen är också känt för att innehålla mycket C-vitamin. Här har du en salig blandning för att hålla dig ung och viktig medveten.

Själv säljer jag numera teer och är konstnär. Jag har så klart min egen konst på mina exklusiva teer som är nyttiga och av mycket hög kvalitet. Det är bara riktiga råvaror i mina teer och inga fake i dem som tur är, det är också därför jag vill jobba med dem. Är du också intresserad av att jobba med teer kan du alltid höra av dig till mig.

Ingredienser: Svart te från Kina, äppelbitar, kanelbitar, koriander, hel kardemumma, apelsinskal, rosépeppar, nejlika och arom
Smaksättning: Apelsin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *