Har ni sett filmen En man som heter Ove?

I filmen får man följa en bitter man som har hjärta på rätt sida men är lite sur av sig hela tiden. De blickar tillbaka i filmen så att man får se hur Ove växte upp och vad som egentligen hände eftersom han lätt blir så sur på alla grannar. Han följde även massa regler till punkt och pricka och krävde även detta av grannarna. Inga bilar fick köra in och inte ens om någon blev sjuk fick ambulansen köra in.

Man får också följa hur han och hans bästa vän blev vänner och konkurrenter. Allt började med att de hade olika bilmärken. Man kan inte vara vänner om man kör olika bilmärken då det gick emot allt som Ove trodde på. Har du en Volkswagen tex som din favoritbil och får problem med din bil så kan du alltid lämna in den på Volkswagen Haninge och få den lagad. Se då till att din bästa vän också kör samma bil som dig så ni inte blir ovänner eller konkurrenter med tiden. 

Det viktigaste i livet är sann vänskap och den är väldigt svår att hitta. Alla människor söker den men få finner den. Var en vän och du kommer till slut att hitta en god vän. Se också till att ni inte konkurrerar om små saker som bilmärke eller liknande i den stilen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *