Du kan ordna inredningsdesign & reklam kurs

Detta kan du ordna själv på en begagnad båt som du har köpt in. Då kan du och dina kursdeltagare också resa i tjänsten och det kommer bli billigare för alla som går din kurs du har ordnat. Du kan också ordna en matkurs på båten och fånga färsk fisk medan ni är på en sk quicksilver båt i båten.

 

Det som är mest lockande med denna kvällskurs i inredningsdesign är att du också får gå på museum och göra studiebesök. Jag älskar museum och speciellt slott och herrgårdar. Det skulle för mig vara passande att besöka slott för att få inspiration om hur jag kan designa och inreda för jag gillar att blanda gammal och nytt.

Man gör även workshop och rollspel där man ibland får spela kunden och ibland spelar företagare. Glöm inte att fika ingår i kursen. Perfekt skola för dig som även vill jobba med reklam. Reklam är något du behöver lära dig mer av oavsett om du ska jobba med reklam eller driva ett eget företag inom något helt annat. För alla företag behöver reklam och har du egen kunskap behöver du inte vända dig till någon reklambyrå i framtiden. Du blir din egen mästare i allt helt enkelt. 7 tillfällen och du kommer undan väldigt mycket kostnader i framtiden.

Du behöver vara duktig i inredning för att inreda fint på ditt eget företag. Viktigast är att ha kunskapen om reklam och spara pengar när du marknadsför dig själv. Glöm inte att du kommer att behöva marknadsföra dig hela företaget liv och framtid om du vill sticka ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *