Detta är en verklig historia om grannar som hade tröttnat på ett par som bråkar konstant och lät ingen i huset få sova ut vare sig på kvällen eller på morgonen.

Grannarna hade då skrivit en text på trapphuset och sagt följande

“Kära par som konstant bråkar dag och natt. Om ni inte har löst ert problem före kl 01.00 på natten så kommer ni troligen aldrig att lösa det. I ert fall så är gräset grönare på andra sidan så ni borde skilja er och söka nya partner för att leva med”

 

I dag när jag klev in i hissen såg jag en annan text där några grannar hade klagat på folk som slänger använda snuskuddar i balkongen. När en person väl hade börjat skriva en lapp så följde flera grannar denna trend och kom med flera klagomål. Själv skrev jag också in mitt klagomål. Nämligen att jag inte vill att mina grannar ska röka på balkongen även om de har inglasad balkong så kan man känna lukten på sommaren för röken kommer in i min lägenhet och jag är superkänslig för cigarettrök.

Inglasning av balkong

Om du har inglasning balkong kan du röka i din egen balkong med ovan E cigarett så slipper alla andra lukt och du får grannosämja med dina grannar.

Du kan också sitta ute när det är kallt när du har inglasad balkong för det känns som att sitta utomhus fast att du egentligen sitter inomhus. Det är också glas överallt som gör det extra mysigt när det blir kallt ute. Sedan kan du laga din egen mat och njuta av ett glas vitt vin till din mat. Kan det bli härligare?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *