Detta är vad en fynd är för oftast letar man inte efter varan utan hittar varan när priset är kraftigt reducerat.

Vad har du själv fyndat hittills som du har varit väldigt nöjd med? Finns det något minne av ett fynd som du lika gärna kunde vara utan? En kvinna hittade en gång jättefina stövlar för 100 kr paret och som hon inte kunde motstå dem trots fel storlek. Kvinnan köpte två par stövlar en svart och en i beige. Båda var i storlek 39 fast att hon själv har storlek 38. Visst kan hon säkert använda dem trots att det bli svårt och ett fynd var det i varje fall. Sedan har folk säkert gjort sämre fynd och köpt saker som har varit tok för små som de senare har givit bort.

 

Har ni tänkt på en sak att allt brukar vara rea någon gång. Allt från hårfärg, underkläder, möbler och allt du kan tänka dig har reats ut någon gång. Det finns en sak som man aldrig rear ut och det är toapapper. För toapapper har inga konkurrenter och det är något alla människor kommer att använda under hela sitt liv. Om du hittar billig papper av bra kvalitet, då har du verkligen gjort ett fynd. Toapapper blir heller aldrig gammal så man skulle då kunna samla på sig hur mycket som helst.

Spara dina pengar och slippa fynden

Skippa fynden och satsa på en bra lägenhet i stället. För en lägenhet, dvs fastighet, kan du i varje fall hyra ut antingen som bostad eller som kontor för att någon ska bedriva sin verksamhet. Kanske är du själv en som har en verksamhet och behöver kontor till dig själv. År 2000 så är alla överens om att mäklararvode är något vi behöver ta reda på och satsa just på fastigheter.

Det är det enklaste sättet numera att tjäna pengar på. När man säljer en fastighet vidare kan man ibland tjäna en miljon extra på försäljningen. Inte brukar folk spara ihop en miljon kronor på ett år? Så enkelt är det inte att spara pengar eller direkt kunna tjäna pengar.

Glöm ej städhjälp innan du bjuder in en mäklare till din bostad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *