Mullbär är riktigt stora träd med riktigt goda frukter. Nu vet man inte om jag ska kalla dem för bär eller frukter för det heter ju faktiskt Mullbär och då är det väl ett bär frukt.

Det finns flera olika sorters mullbär precis såsom det finns olika vinbärsbuskar. Det finns rött, svart och vitt. De som har mest smak och är godast är de som är vita. Man kan säga att de smakar ungefär som saftiga bananer i bakform. Vissa människor bara älskar dessa bär och skulle kunna göra allt för att få äga en egen mullbärsträd. I sommar kan man faktiskt plocka mullbär fast svarta. Du bör då inte tala om var ditt smultronställe ligger för då får du konkurrenter som också kommer försöka plocka och göra slut på dem. Du kan då även här mynta ett nytt begrepp. I stället för smultronställe så får nu det ett nytt namn, nämligen ett bullmärsställe.

Du kan också plantera på taket och inreda taket som om det är en trädgård och använda dig av lyktstolpar så att det ser ut om utomhus. Lyktstolpar drar också mycket el och då är det bra att jämföra elavtal så att du kan tänka dessa lyktstolpar dag och natt utan att det ska kosta dig skjortan.

Hos Impecta Fröhandel hittar ni frön till nästan allt som går att plantera. Vissa människor önskar också ha egen körsbärsträd och körsbär av alla sorter. Det finns en körsbärssorbet som är lite bitter i smaken och dessa sätter igång din ämnesomsättning så att du går ner i vikt. Alla frukter och bär som du planterar själv behåller den här lite bittra smaken som gör att man går ner i vikt ju mer man äter.

Allt frukt och bär som du köper färdigt har mycket socker i sig för att de är lite genmanipulerade för att öka sockerberoendet av människan. Detta är inget myndigheter vill att du ska veta om. Så det bästa är att plantera allt själv, då går både du och din hälsa säkert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *